Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Binoculars Consultancy logo

Hoe professioneel is jouw professionele organisatie?

Wat is een QuickScan?

Een quickscan is een beperkt onderzoek binnen jouw organisatie met als doel te kijken welke cultuur binnen de organisatie leeft, en of je advies nodig hebt om de maturiteit van de organisatie te verhogen.

Het eindresultaat is een rapport met daarin de bestaande situatie, de knelpunten en de adviezen om te komen tot een organisatie met een open cultuur waarbij verantwoordelijkheid, transparantie en samenwerken centraal staan.

Werkwijze

De QuickScan heeft een doorlooptijd van ruim een maand en behelst een korte en gerichte analyse van de organisatie en het team. De kracht hiervan is dat er wordt geanalyseerd samen met de mensen uit de organisatie. Tijdens de Scan doen we het volgende:

– Interviews met een kleine selectie van betrokken medewerkers en management.

–  De bestaande situatie wordt samengevat in een eindrapport met de nodige adviezen.

– Presentatie van het rapport aan het management en betrokkenen.

Geen zin om een maand te wachten? Doe de gratis QUICK-QuickScan! We contacteren je binnen de 24u om een afspraak in te plannen om de resultaten te overlopen.

Maak hier je afspraak voor de QuickScan:

We staan iedere werkdag klaar tussen 9 en 17 uur om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. We helpen je heel graag verder.

Volg ons