Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Binoculars Consultancy logo

Diensten


Externe blik, heldere inzichten

Binoculars Consultancy neemt de druk weg op vier belangrijke gebieden:

1. Implementatie van SharePoint-omgevingen

Wij richten op maat gemaakte SharePoint-omgevingen in die perfect aansluiten bij de behoeften van uw organisatie.
=> Optimalisatie van samenwerking, documentbeheer en informatiedeling binnen uw team.

2. Automatisering van taken met Power Automate

Wij automatiseren repetitieve taken en werkstromen met behulp van Power Automate.
=> Verbetering van de efficiëntie door processen te stroomlijnen en tijdrovende handelingen te verminderen.

3. Ontwikkeling van op maat gemaakte Power Apps

Wij creëren aangepaste Power Apps die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.
=> Verbetering van de gebruikerservaring en vereenvoudiging van complexe bedrijfsprocessen.

4. Gespecialiseerde opleidingen

We bieden uitgebreide training en doorlopende ondersteuning aan non-profitorganisaties om ervoor te zorgen dat je team bekwaam is in het gebruik van Microsoft 365-tools.
=> Verbetering van het kennisniveau van het team om in de toekomst zelf complexe processen te optimaliseren met Microsoft 365.

Binoculars Consultancy biedt deze diensten aan als een manier van ontzorging:

  • Voor bedrijven die geen tijd hebben voor de implementatie van SharePoint, het automatiseren van taken met Power Automate, of het ontwikkelen van op maat gemaakte Power Apps.
  • Voor organisaties die willen profiteren van de kennis rondom het Microsoft 365-platform, delen wij onze expertise om uw team te ondersteunen en te empoweren.

Wij streven ernaar om organisaties te ontlasten van zowel de tijdrovende taken als het complexe proces van het begrijpen en benutten van het volledige potentieel van het Microsoft 365-platform

 Hierdoor kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat de digitale transformatie soepel wordt uitgevoerd en ondersteund door ervaren professionals.


Aanpak

Onze aanpak voor de implementatie van SharePoint-omgevingen bij non-profits is een zorgvuldig georkestreerd proces dat begint met een grondige kennismaking en analyse. Vanuit een eerste ontmoeting duiken we diep in de unieke dynamiek van jouw organisatie, luisteren naar elk teamlid om maatwerkprocessen te kunnen ontwerpen die echt resoneren met jullie werkstijl. Deze diepgaande audit vormt de basis voor onze volgende stappen.

Vervolgens ontvouwen we een actieplan, gedreven door de inzichten uit onze analyse. Dit plan wordt gepresenteerd in een interactieve sessie, waarin we samen door de hoe, wat, wanneer, wie en de kosten lopen. Jouw feedback is hierbij onmisbaar.

In de implementatiefase werken we nauw samen om een omgeving te creëren die precies past bij wat je nodig hebt, waarbij we de kracht van SharePoint, Flows en/of Power Apps benutten. We bouwen binnen de vertrouwde context van jouw organisatie, met regelmatige tests en feedbackmomenten om alles aan te laten sluiten.

De testfase is cruciaal; hierbij betrekken we een geselecteerde groep medewerkers om de oplossing in de praktijk te beproeven, eventuele knelpunten te identificeren en te optimaliseren voor jullie dagelijkse werkzaamheden.

Na goedkeuring volgt de definitieve implementatie, verfijnd met alle opgedane inzichten. Maar daar eindigt het niet: we zorgen voor een grondige opleiding van jouw team om de nieuwe tools effectief te gebruiken, bekrachtigd door een gedetailleerde handleiding van alles wat we hebben opgezet.

Zo waarborgen we dat jouw organisatie niet alleen is uitgerust met de nieuwste digitale hulpmiddelen, maar ook de kennis en het vertrouwen heeft om deze ten volle te benutten. Bij Binoculars Consultancy gaat het om meer dan alleen implementatie; het gaat om een duurzame transformatie van jullie werkomgeving.

Bij Binoculars Consultancy begrijpen we dat elke non-profit uniek is, met specifieke uitdagingen en behoeften.
Daarom hanteren we een zorgvuldig geplande en persoonlijke aanpak voor
het ontwikkelen van Power Apps, ontworpen om jouw organisatie te transformeren en te versterken.

1. Definiëren van Scope en Eisen

Ons proces begint met een diepgaande bespreking om de scope, eisen en wensen voor jouw Power App in kaart te brengen. Tijdens deze fase werken we nauw samen met jouw team om een duidelijk beeld te krijgen van de gewenste functionaliteiten en hoe deze de dagelijkse operaties binnen jouw organisatie kunnen verbeteren.

2. Ontwerp en Ontwikkeling

Met een duidelijke visie gaan we aan de slag om een Power App te ontwerpen die aansluit bij jouw specificaties. We gebruiken agile ontwikkelingsmethoden om flexibel te blijven en snel aan te passen waar nodig, terwijl we je continu op de hoogte houden van onze vooruitgang.

3. Testen en Feedback

Voordat we de app definitief implementeren, doorlopen we een uitgebreide testfase met jouw team. Dit stelt ons in staat om feedback te verzamelen en de app te verfijnen, zodat deze perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie en de gebruikerservaring optimaliseert.

4. Implementatie en Training

Na succesvolle tests en aanpassingen, implementeren we de Power App binnen jouw organisatie. Maar we stoppen hier niet; we zorgen ook voor een grondige training voor jouw team. Dit zorgt ervoor dat iedereen comfortabel en bekwaam is in het gebruik van de nieuwe app, waardoor jullie direct van de voordelen kunnen profiteren.

5. Doorlopende Ondersteuning

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de implementatie. Binoculars Consultancy biedt doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw Power App blijft voldoen aan de veranderende behoeften van jouw organisatie en eventuele uitdagingen snel worden aangepakt.

Met Binoculars Consultancy als je partner, kun je rekenen op een zorgvuldig en persoonlijk proces dat jouw non-profit in staat stelt de volledige potentie van digitale transformatie te benutten door middel van op maat gemaakte Power Apps.

Bij Binoculars Consultancy erkennen we het belang van doelgerichte en praktische opleiding voor non-profitorganisaties. Daarom hanteren we een grondige en persoonlijke benadering voor onze trainingssessies, gericht op het maximaliseren van de impact en het gebruiksgemak van Microsoft 365-tools binnen jouw specifieke werkomgeving.

 

1. Voorbereidende Analyse

Elke opleiding begint met een korte enquête om de huidige kennisniveaus, leervoorkeuren en specifieke trainingsbehoeften van jouw team te beoordelen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt opleidingsprogramma te ontwerpen dat nauw aansluit bij de wensen en eisen van jouw organisatie.

 

2. Ontwerp van de Opleiding

Gebaseerd op de resultaten van de enquête, ontwikkelen we een opleidingsprogramma bestaande uit minimaal vijf sessies van elk minstens twee uur, gespreid over een periode van minimaal twee maanden. Deze structuur zorgt voor voldoende tijd om nieuwe informatie te absorberen, te oefenen en te reflecteren op het geleerde.

 

3. Actief en Praktisch Leren

Onze opleidingen zijn verre van algemeen; ze zijn diep geworteld in de praktijk en specifiek gericht op het gebruik van jullie eigen platform. We geloven in een hands-on benadering waarbij het team actief betrokken is bij het leerproces. Door te werken met echte projecten en scenario's uit jullie dagelijkse praktijk, bouwen we gedurende de sessies voort op opgedane kennis en vaardigheden.

 

4. Voortbouwen op Bestaande Kennis

Elke sessie is ontworpen om voort te bouwen op de vorige, waardoor een samenhangend en cumulatief leertraject ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de opgedane kennis zich verder verdiept en dat het team steeds zelfverzekerder wordt in het toepassen van de geleerde vaardigheden binnen jullie specifieke omgeving.

 

5. Duurzame Kennis en Vaardigheden

Ons doel is niet alleen om tijdelijke inzichten te bieden, maar om een blijvende verandering te bewerkstelligen in hoe jouw team technologie gebruikt om jullie missie te ondersteunen. Met Binoculars Consultancy kies je voor een partner die zich inzet voor het versterken van jullie capaciteiten op lange termijn.

 

Door te kiezen voor de gespecialiseerde opleidingen van Binoculars Consultancy, investeer je in de toekomst van jouw organisatie. Samen tillen we het kennisniveau van jouw team naar een hoger plan, met trainingen die zijn afgestemd op jullie unieke behoeften en werkomgeving.

Bij Binoculars Consultancy houdt onze betrokkenheid niet op bij de levering van SharePoint-omgevingen, Power Apps, of het afronden van gespecialiseerde opleidingen. We begrijpen dat de digitale transformatie een doorlopend proces is, waarbij nieuwe inzichten en behoeften naar voren komen naarmate jullie team dieper vertrouwd raakt met de nieuwe tools en processen.
Onze aanpak is ontworpen om jullie organisatie te ondersteunen bij deze voortdurende evolutie, zodat jullie administratieve processen geleidelijk en volledig worden geïntegreerd in jullie operationele omgeving.

 

Wanneer nieuwe vragen of uitdagingen zich voordoen, of jullie nu technische hulp nodig hebben, functies willen uitbreiden, of verdere verduidelijking nodig hebben over bepaalde aspecten van jullie digitale tools, staan we klaar om te helpen. Ons doel is om te zorgen voor een naadloze integratie en gebruik van Power Apps en SharePoint-omgevingen binnen jullie organisatie, evenals het waarborgen dat de kennis van onze opleidingen wordt toegepast en uitgebreid.

 

Of het nu gaat om dieper inzicht in de tools, het aanbrengen van aanpassingen, of het implementeren van nieuwe functies, we bieden de noodzakelijke expertise en ondersteuning.
Binoculars Consultancy blijft jullie partner in het realiseren van de volledige potentie van jullie digitale transformatie, toegewijd aan het faciliteren van een succesvolle en soepele integratie van technologie in jullie dagelijkse werkzaamheden.


Tarieven non-profit

Voor non-profitorganisaties die hun digitale transformatie willen realiseren, biedt Binoculars Consultancy een reeks gespecialiseerde diensten, waarbij we nauwkeurig afstemmen op jullie specifieke behoeften en budget.

SharePoint-omgevingen: Een op maat gemaakte aanpak

Onze dienstverlening begint met een grondige audit vanaf €280, essentieel om de unieke vereisten van uw organisatie te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerde SharePoint-omgeving te ontwerpen die samenwerking, documentbeheer en informatiedeling optimaliseert.

De kosten voor het opzetten van een standaard SharePoint-site beginnen bij €420, terwijl expert sites met geïntegreerde automatiseringsflows beschikbaar zijn vanaf €3920.

Overlegmomenten en nazorg zijn beschikbaar à €70 per uur, met training inbegrepen in de totaalprijs van het project.

Power Apps: Ontwikkeling op basis van jouw eisen en wensen

Apart van onze SharePoint-diensten bieden we de ontwikkeling van Power Apps, startend vanaf €2800. Deze dienst begint met een initiële fase waarin we de scope, eisen en wensen voor jouw app bepalen. Dit proces zorgt ervoor dat we een app ontwikkelen die volledig is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

De opleiding voor het gebruik van deze apps is inbegrepen in de totaalprijs.

Overlegmomenten en nazorg zijn beschikbaar à €70 per uur.

Gespecialiseerde Opleidingen

Naast onze ontwikkelingsdiensten voor SharePoint-omgevingen en Power Apps, biedt Binoculars Consultancy ook gespecialiseerde opleidingssessies aan.

Deze sessies zijn ontworpen om organisaties die exclusief op zoek zijn naar deskundige training in Microsoft 365-tools, zoals SharePoint, Power Apps en Power Automate, van dienst te zijn.

Vanaf €1000 bieden we een reeks van minimaal vijf trainingssessies aan, gericht op het empoweren van jouw team met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze krachtige tools efficiënt te gebruiken.

Dit aanbod geldt ongeacht het aantal deelnemers, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor teams van elke grootte.

Bij Binoculars Consultancy is ons doel om niet alleen uw digitale capaciteiten te vergroten, maar ook om te zorgen voor een duurzame transformatie van uw werkomgeving met deskundige training en voortdurende ondersteuning.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte die aansluit bij de unieke behoeften en het budget van uw non-profitorganisatie. Samen werken we aan het versterken van uw missie door het volledige potentieel van digitale technologie te benutten.


Tarieven KMO's - Zelfstandigen

Voor KMO's en Zelfstandigen die hun digitale transformatie willen realiseren, biedt Binoculars Consultancy een reeks gespecialiseerde diensten, waarbij we nauwkeurig afstemmen op jullie specifieke behoeften en budget.

SharePoint-omgevingen: Een op maat gemaakte aanpak

Onze dienstverlening begint met een grondige audit vanaf €360, essentieel om de unieke vereisten van uw organisatie te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerde SharePoint-omgeving te ontwerpen die samenwerking, documentbeheer en informatiedeling optimaliseert.

De kosten voor het opzetten van een standaard SharePoint-site beginnen bij €540, terwijl expert sites met geïntegreerde automatiseringsflows beschikbaar zijn vanaf €5040.

Overlegmomenten en nazorg zijn beschikbaar à €90 per uur, met training inbegrepen in de totaalprijs van het project.

Power Apps: Ontwikkeling op basis van jouw eisen en wensen

Apart van onze SharePoint-diensten bieden we de ontwikkeling van Power Apps, startend vanaf €3600. Deze dienst begint met een initiële fase waarin we de scope, eisen en wensen voor jouw app bepalen. Dit proces zorgt ervoor dat we een app ontwikkelen die volledig is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

De opleiding voor het gebruik van deze apps is inbegrepen in de totaalprijs.

Overlegmomenten en nazorg zijn beschikbaar à €90 per uur.

Gespecialiseerde Opleidingen

Naast onze ontwikkelingsdiensten voor SharePoint-omgevingen en Power Apps, biedt Binoculars Consultancy ook gespecialiseerde opleidingssessies aan.

Deze sessies zijn ontworpen om organisaties die exclusief op zoek zijn naar deskundige training in Microsoft 365-tools, zoals SharePoint, Power Apps en Power Automate, van dienst te zijn.

Vanaf €1300 bieden we een reeks van minimaal vijf trainingssessies aan, gericht op het empoweren van jouw team met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze krachtige tools efficiënt te gebruiken.

Dit aanbod geldt ongeacht het aantal deelnemers, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor teams van elke grootte.

Bij Binoculars Consultancy is ons doel om niet alleen uw digitale capaciteiten te vergroten, maar ook om te zorgen voor een duurzame transformatie van uw werkomgeving met deskundige training en voortdurende ondersteuning.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte die aansluit bij de unieke behoeften en het budget van uw non-profitorganisatie. Samen werken we aan het versterken van uw missie door het volledige potentieel van digitale technologie te benutten.


Resultaten

Na de implementatie van jullie digitaliseringsstrategie, ontvouwt zich een nieuw hoofdstuk vol opmerkelijke resultaten voor jullie organisatie. Het is het begin van een tijdperk waarin jullie team niet alleen efficiënter en betrokkener wordt, maar jullie organisatie zich ook ontpopt als een ware kampioen in wendbaarheid.
Het mooiste van alles? Jullie winnen kostbare tijd terug, tijd die nu besteed kan worden aan wat echt telt: jullie kernactiviteiten en het succesvol nastreven van jullie bedrijfsdoelen.

 

Efficiëntie en Tijdsbesparing aan de Horizon

Verwacht een gestroomlijnd proces waarbij repetitieve taken wijken voor automatisering, waardoor jullie team zich kan wijden aan taken die werkelijk waarde toevoegen. Dit nieuwe landschap van verbeterde productiviteit betekent dat iedereen zich kan concentreren op betekenisvol werk, waardoor jullie organisatie als geheel vooruitgaat.

 

Een Verhaal van Betrokkenheid en Eigenaarschap

Door jullie team actief te betrekken bij de ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen, bloeit een cultuur van eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Dit creëert niet alleen een positievere werkomgeving, maar versterkt ook de banden binnen het team, waar ieders inbreng waardevol is.

 

Flexibiliteit en Wendbaarheid: Sleutels tot Succes

In een wereld die constant verandert, staat jullie organisatie klaar om elke uitdaging met vertrouwen tegemoet te treden. Jullie vermogen om snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen wordt jullie kracht, met de flexibiliteit om processen en workflows aan te passen aan de hand van evoluerende behoeften.

 

Samenwerking en Informatiedeling in de Schijnwerpers

Met de implementatie van tools zoals SharePoint en Power Apps, transformeert de manier waarop jullie samenwerken en informatie delen. Deze verandering zorgt voor snellere toegang tot cruciale gegevens en bevordert besluitvorming die gestoeld is op inzicht, niet op intuïtie.

 

Concrete Resultaten: Het Bereiken van Jullie Doelen

Deze digitale reis brengt jullie dichter bij jullie strategische doelen, met elke digitale oplossing die rechtstreeks bijdraagt aan de verbetering van bedrijfsefficiëntie. Dankzij grondige rapportages en analyses verkrijgen jullie inzichten die de basis leggen voor voortdurende verbetering.

 

In essentie, de vruchten van jullie digitaliseringsinspanningen strekken zich uit van operationele excellentie tot het verwezenlijken van jullie langetermijnvisie. Jullie organisatie staat aan de vooravond van een succesvolle en duurzame toekomst, perfect uitgerust om elke uitdaging aan te gaan en elke kans te grijpen.

Vraag je offerte op maat

We staan iedere werkdag klaar tussen 9 en 17 uur om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. We helpen je heel graag verder.

Volg ons