Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Binoculars Consultancy logo

The Power of Growth

Last van groeipijnen binnen het bedrijf?
Tijd voor verandering binnen je organisatie?
Hulp nodig om jouw bedrijfsprocessen aan de huidige markt aan te passen?

Binoculars Consultancy zet je terug op de rails.

Waarom Binoculars Consultancy

Binoculars Consultancy is gegroeid uit 15 jaar ervaring en passie voor strategische ontwikkeling en efficiënte processen binnen organisaties waarbij de mens centraal staat. Deze ervaring en passie willen we met jouw delen om meer groeikracht in jouw organisatie te creëren met de focus op verantwoordelijkheid, empowerment, transparantie en samenwerken.

Wat doet Binoculars Consultancy

Ben je zelfstandige, KMO, Non Profit organisatie, ... we bouwen met jouw aan je toekomstbestendig bedrijf in een groeitraject, verandertraject of bij het optimaliseren van de (ondersteunende) bedrijfsprocessen binnen Microsoft Office 365.

Hoe doet Binoculars Consultancy dat

Of het nu gaat over een groeitraject, een verandertraject of een optimalisatietraject, je onderneming wordt van A tot Z onder de loep genomen. In dit traject gaan we stapsgewijs een plan van aanpak uitwerken, de implementatie ervan voorbereiden en duurzame en gezonde groei in je bedrijfscultuur implementeren.


Erkend dienstverlener kmo-portefeuille DV.A243898


Wat onze klanten ervaren:

Stéphane Berghmans F.T.I. vzw

Ik heb het voorrecht gehad om Stefanie te leren kennen en ik moet zeggen dat ik diep onder de indruk ben van haar ongeëvenaarde drive en passie. Stefanie is iemand die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Zij lijkt nooit tevreden te zijn met de status quo en dat is echt bewonderenswaardig.

Jente De Ridder - Stitchd

“Het was erg waardevol om een spiegel voorgehouden te krijgen. En de theoretische frameworks die je aanreikt zijn relevant en zetten aan tot denken. Het feit dat de interviews door een "neutrale" partij gebeuren is ook erg waardevol gebleken. Hier kwamen zaken uit naar voor die we zelf nog niet eerder hadden gehoord.

Bjorn Macouter – OVO

“Uiteraard een dikke merci om je tijd en ervaring ter beschikking te stellen! Much appreciated! In de korte tijd die je bij OVO bent, heb je al veel betekend.”

Grace Makom

“I would like to sincerely express my gratitude to my mentor, Stefanie, who provided me with valuable guidance throughout this internship. Without her support and our weekly meetings, this report would not have been possible. Her expertise and insights have helped me delve deeper into the collaboration and gain a clear understanding of the challenges the collaboration encountered.”

 

Sheila De Ruiter – Vogelbescherming Vlaanderen vzw:

"Stefanie heeft ons team bij Vogelbescherming Vlaanderen vzw op fantastische wijze ondersteund. Haar opvolging was niet alleen snel, maar ook uiterst effectief. De teamgesprekken waren niet alleen leerzaam, maar ook bijzonder prettig. Stefanie is niet alleen een vakkundige Sharepoint-expert, maar ook een toegankelijk persoon die altijd klaarstaat voor vragen. Ik zou haar aan al mijn vrienden aanbevelen, simpelweg omdat ze niet alleen vlot en vriendelijk is, maar ook een schat aan kennis over Sharepoint met zich meebrengt."

Agnes Wegné – Vogelbescherming Vlaanderen vzw:

"Stefanie's hands-on aanpak heeft een enorm verschil gemaakt voor Vogelbescherming Vlaanderen vzw. Haar doortastendheid en directe benadering hebben gezorgd voor snelle en effectieve oplossingen. Stefanie gaat recht op haar doel af, altijd op zoek naar manieren om te optimaliseren en te verbeteren. Als je op zoek bent naar iemand die er meteen induikt en resultaten boekt, dan is Stefanie de juiste keuze. Ik zou haar zonder twijfel aanraden aan vrienden die een expert zoeken die niet alleen actie onderneemt, maar ook weet hoe ze resultaten moet behalen."


Onze partners

Wil jij ook meer groeikracht in jouw organisatie?

We staan iedere werkdag klaar tussen 9 en 17 uur om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. We helpen je heel graag verder.

Volg ons