Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Binoculars Consultancy logo

Over Binoculars Consultancy

In de afgelopen 2,5 jaar heb ik, Stefanie Vanlerberghe van Binoculars Consultancy, een significante groei en ontwikkeling doorgemaakt. Het behalen van mijn certificaat als Power Platform Functional Consultant Associate van Microsoft markeert slechts één van de vele hoogtepunten. Ik heb het voorrecht gehad om te werken aan diverse uitdagende projecten die mij niet alleen wijzer hebben gemaakt, maar ook hebben laten zien hoe waardevol de juiste digitale transformatie kan zijn voor zelfstandigen, kmo’s en non-profitorganisaties.Mijn doel is om deze organisaties te helpen hun interne werking efficiënter te organiseren. Door een stap terug te doen en door een verrekijker te kijken, help ik hen om vanuit een ander perspectief te zien waar de verbeterpunten liggen - vaak zijn dit zaken die over het hoofd worden gezien in de dagelijkse drukte.

De waardering en feedback van klanten bevestigen de impact van onze samenwerking. Stéphane Berghmans van F.T.I. vzw en Jente De Ridder van Stitchd hebben de unieke waarde van een externe, objectieve blik onderstreept, terwijl Bjorn Macouter van OVO en Grace Makom mijn bijdrage aan hun organisaties hebben benadrukt.

Bij mijn werk met Vogelbescherming Vlaanderen vzw, erkend door zowel Sheila De Ruiter als Agnes Wegné, kon ik niet alleen mijn expertise als SharePoint-consultant laten zien, maar ook mijn vermogen om een ondersteunende en effectieve samenwerking te creëren. Mijn benadering is altijd gericht op het bieden van praktische, toepasbare oplossingen en het opbouwen van sterke, duurzame relaties.

Mijn achtergrond als facility manager, gecombineerd met een voortdurende drang naar kennis - onlangs verrijkt door een masterclass changemanagement aan de Antwerp Management School - heeft mij uitgerust met de vaardigheden om complexe uitdagingen aan te gaan. Ik blijf een leergierige professional, altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn aanbod te verbeteren en te verfijnen.

Bij Binoculars Consultancy, hoewel een eenmanszaak, werk ik soms samen met partners om een breed scala aan expertise te bieden. Deze samenwerkingen stellen mij in staat om een nog grotere impact te maken. Mijn klanten vinden snel een vertrouwd gevoel bij mijn aanpak, omdat ik resoluut kies voor een open en transparante samenwerking.

Jullie vertrouwen en succes inspireren mij elke dag. Het motiveert mij om nooit stil te staan en altijd te streven naar de beste oplossingen voor jullie organisaties in deze snel veranderende wereld.

Graag even kennismaken?

We staan iedere werkdag klaar tussen 9 en 17 uur om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. We helpen je heel graag verder.

Volg ons