Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Binoculars Consultancy logo

Over Binoculars Consultancy

Binoculars Consultancy ondersteunt zelfstandigen en kmo’s om hun interne werking beter te organiseren. Zo winnen ze tijd en realiseren ze besparingen.   

Binoculars Consultancy leert je om naar je bedrijf te kijken door een verrekijker. 
Een blik vanop afstand toont je sneller waar het schoentje wringt.
Je ontdekt verbeterpunten die vaak aan je aandacht ontsnappen, ook al zit je er dagelijks met je neus op. 

De experten van Binoculars Consultancy gieten de verbeterpunten in een werkbaar actieplan en ondersteunen jou om dit plan om te zetten in de praktijk. 
Waar nodig doen ze beroep op een uitgebreid netwerk aan partners, allen expert in hun domein (bv. digitalisering, peoplemanagement, bedrijfsstrategie … ).

Over Stefanie Vanlerberghe, zaakvoerder

Ik ben Stefanie, ze noemen mij een pittige dame.
Mijn passie? Mensen en chaos omzetten in structuur. 
Praktisch inzicht lijkt wel aangeboren. Dat maakt dat ik snel aanvoel waar kmo's nu juist mee worstelen.

Of je nu de bakker om de hoek bent, een familiebedrijf gespecialiseerd in IT, een kleine kmo die motoren maakt, een advocatenkantoor, … jouw uitdagingen op vlak van interne organisatie pak ik met veel goesting aan.
Daarom richtte ik Binoculars Consultancy op. Hiermee help ik zelfstandigen en kmo’s om zich beter te organiseren in een snel veranderende wereld.

Mijn klanten vertellen me dat ze zich direct vertrouwd voelen bij mijn aanpak. Ik ga dan ook resoluut voor een open en transparante samenwerking.

En daar trek ik volop mijn professionele rugzak voor open.
Je vindt daarin een dik pak ervaring in organisatie. Die deed ik op tijdens een carrière van meer dan 14 jaar als facility manager in verschillende bedrijven. 
En verder blijf ik een leergierige student.
In 2021 volgde ik bijvoorbeeld een masterclass changemanagement aan de Antwerp Management School.

Graag even kennismaken?

Meer weten over onze aanpak?

We staan iedere werkdag klaar tussen 9 en 17 uur om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. We helpen je heel graag verder.

Volg ons