Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Binoculars Consultancy logo

Over Binoculars Consultancy

Binoculars Consultancy ondersteunt zelfstandigen, kmo’s en non-profitorganisaties om hun interne werking beter te organiseren. Zo winnen ze tijd en realiseren ze besparingen.   

Binoculars Consultancy leert je om naar je bedrijf te kijken door een verrekijker. 
Een blik vanop afstand toont je sneller waar het schoentje wringt.
Je ontdekt verbeterpunten die vaak aan je aandacht ontsnappen, ook al zit je er dagelijks met je neus op. 

De experten van Binoculars Consultancy gieten de verbeterpunten in een werkbaar actieplan en ondersteunen jou om dit plan om te zetten in de praktijk. 
Waar nodig doen ze beroep op een uitgebreid netwerk aan partners, allen expert in hun domein (bv. digitalisering, peoplemanagement, bedrijfsstrategie … ).

Over Stefanie Vanlerberghe, zaakvoerder

Ik ben Stefanie, ze noemen mij een pittige dame.
Mijn passie? Mensen en chaos omzetten in structuur. 
Praktisch inzicht lijkt wel aangeboren. Dat maakt dat ik snel aanvoel waar kmo's nu juist mee worstelen.

Of je nu de bakker om de hoek bent, een familiebedrijf gespecialiseerd in IT, een kleine kmo die motoren maakt, een natuurvereniging, … jouw uitdagingen op vlak van interne organisatie pak ik met veel goesting aan.
Daarom richtte ik Binoculars Consultancy op. Hiermee help ik zelfstandigen, kmo’s en non-profit organisaties om zich beter te organiseren in een snel veranderende wereld.

Mijn klanten vertellen me dat ze zich direct vertrouwd voelen bij mijn aanpak. Ik ga dan ook resoluut voor een open en transparante samenwerking.

Jente De Ridder - Stitchd

“Het was erg waardevol om een spiegel voorgehouden te krijgen. En de theoretische frameworks die je aanreikt zijn relevant en zetten aan tot denken. Het feit dat de interviews door een "neutrale" partij gebeuren is ook erg waardevol gebleken. Hier kwamen zaken uit naar voor die we zelf nog niet eerder hadden gehoord.

Bjorn Macouter – OVO

“Uiteraard een dikke merci om je tijd en ervaring ter beschikking te stellen! Much appreciated! In de korte tijd die je bij OVO bent, heb je al veel betekend. Doe zo verder 😊

Grace Makom

“I would like to sincerely express my gratitude to my mentor, Stefanie, who provided me with valuable guidance throughout this internship. Without her support and our weekly meetings, this report would not have been possible. Her expertise and insights have helped me delve deeper into the collaboration and gain a clear understanding of the challenges the collaboration encountered.”

En daar trek ik volop mijn professionele rugzak voor open.
Je vindt daarin een dik pak ervaring in organisatie. Die deed ik op tijdens een carrière van meer dan 14 jaar als facility manager in verschillende bedrijven. 
En verder blijf ik een leergierige student.
In 2021 volgde ik bijvoorbeeld een masterclass changemanagement aan de Antwerp Management School.

Graag even kennismaken?

We staan iedere werkdag klaar tussen 9 en 17 uur om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. We helpen je heel graag verder.

Volg ons